Bijeenkomsten alleen voor waterlandclub leden
Bijeenkomsten 2019
3 maart 2019
10e droge bijeenkomst Jachthaven de Brasem - Oude Wetering

7 t/m 9 jun
Pinksterweekend 2019
Jachthaven Katwijk

Bijeenkomsten 2018
4 maart 2018 
9e droge bijeenkomst WSV de Vrijbuiter Loosdrecht

18 t/m 21 mei
Pinksterweekend 2018
Het is een feit, de natte meeting in Naarden is er weer een die in de boeken kan als 'zeer geslaagd'.
Toen wij van de Rima Vrijdagavond laat aan kwamen werden wij al op gewacht en hartelijk begroet door een grote groep Clubgenoten.
Werkelijk, al een groot gedeelte van de kade met grasland en alle voorzieningen al goed vol met 10 boten van
verschillende modellen.
Op het gras stond een behoorlijk grote Partytent om iedereen een plaats te kunnen bieden als het onverhoopt mocht gaan regenen.
Maar van regen was deze keer tijdens de Meeting absoluut geen sprake, sterker nog, het was schiterend weer deze keer.
De Party tent werd dus het centrum van deze drukbezochte meeting en bracht een schaduwplek voor vele.
De eerste avond werd al gauw gezellig met een lekkere borrel, een goed gesprek en het delen van de nodige ervaringen.
Zaterdag kwamen er nog meer boten aan en werd de rij Waterland boten steeds indrukwekender en je weet het "hoe meer zielen hoe meer vreugde".
Iedereen genoot zichtbaar, niet alleen van de opkomst maar ook van de Locatie die werd uit gekozen om deze meeting te houden te weten www.jachthavennaarden.nl .
Werkelijk alles was tip top in orde op de haven en de blauwe vlag waardig.
Ook de omgeving rondom de haven werd druk bezocht door de aanwezige leden, al was het maar voor wat boodschapen, fietsen of Kringloop winkel.
Zaterdagavond stond de BBQ gepland en waren er al verscheidene Clubgenoten bezig met de voorbereidingen hiermee, waarbij opviel dat Maarten ( schipper van de Skipper ) ook druk aan heen weer lopen met een bbq en een paar geheimzinnige zware pannen, dat wekte de nodige nieuwsgierigheid .
Terwijl de kolen roodgloeide in de BBQ die we mochten lenen bij de plaatselijke slager groeide ook de sfeer rondom de BBQ en in de partytent.
Met een muziekje op de achtergrond vertelde Maarten het geheim van de inhoud van de grote zware gietijzeren pannen.
Aangezien het die dag zijn verjaardag was, trakteerde hij ons op een apple crumble ( warme appeltaart ), die hij ter plaatse zelf vervaardigde in de gietijzeren pannen ( genaamd Dutch Oven ).
Onder veel belangstelling hoe dit ging werden er volgens oud familierecept de ingredienten toe gevoegd en de pannen met gloeiende kooltjes toegedekt.
Terwijl er even gewacht moest worden op het eindresultaat onthulde de Voorzitter dat er een idee tot uitvoering was gebracht, er waren namelijk kaartjes gedrukt zodat je simpel, netjes en doeltreffend iemand op de hoogte kan brengen over het bestaan van de Waterlandclub, een goed idee!
De onthulling eindigde met het lang zal die ( Maarten ) leven, waarbij Maarten zijn huisgemaakte Apple Crumblde opschepte en uitdeelde.
Zichtbaar genoot iedereen van deze lekkernij en hoorde we tot in de kleine uurtjes "proost".
Op de Zondag ( met de nadruk op Zon ) werd er kalmpjes aan gedaan en werd er wat gefietst of gezwommen, lekker ontbeten en geklust.
Ook werd de rij boten nog langer en de groep groter, want er waren gelukkig ook Clubgenoten die per auto kwamen om de gezellige kring nog groter te maken.
De Zondag werd afgesloten met een bezoek aan Almere Haven, waar aldaar het Pannekoeken schip ons voorzag van een zeer uitgebreid Pannenkoekendiner.
Met mooi weer en veel gezelligheid vloog het Pinksterweekeind voorbij, waardoor het al snel Maandagochtend werd en er afscheid van elkaar genomen moest worden om daarna schoorvoetend te vertrekken.
Als 1 grote stoet vertrok de vloot, en onder een luid getoeter voerden de boten weg tot dat het kleine stipjes werden aan de horizon.
Een zeer geslaagde Zonnige Meeting .

Aanwezige boten :
Bakgat ( 850 ), Bram ( 850 ), Beauty ( 850 ), Roerdomp ( 750 ), Per L' Altro ( 850 ), Mams ( 750 ), Tessa ( 850 ), Rima ( 700 ), Vitalis ( 850 ), Gipsy Julia ( 700 ), A Je To ( 700 ), Skipper ( 700 ), Hip ( 700 ), Liberty ( 850 ), Vage Kennisen ( 750 ).

Bijeenkomsten 2017
5 maart 2017
8e droge bijeenkomst Jachthaven de Brasem Oude Wetering

2 t/m 5 juni
Pinksterweekend
11e Natte bijeenkomst Jachthaven de Brasem Oude Wetering

Bijeenkomsten 2016
6 maart 2016
7e droge bijeenkomst WSV Rijn en Lek Wijk bij Duurstede

13 t/m 16 mei
Pinksterweekend
10e Natte bijeenkomst WSV Rijn en Lek Wijk bij Duurstede

Bijeenkomsten 2015
1 maart 2015
6e droge bijeenkomst locatie WSV Giesbeek

21 mei t/m 24 mei 2015
Pinksterweekend
9e bijeenkomst locatie WSV de Spiegel te Nederhorst den Berg

Bijeenkomsten 2014
2 maart 2014
5e droge bijeenkomst locatie WSV te Yerseke

6 t/m 9 Juni 2014
Pinksterweekend
8e bijeenkomst pinksterweekend
Locatie WSV Plettenburg te Nieuwegein

Bijeenkomsten 2013
Pinksterweekend 2013

De 7e natte bijeenkomst werd gehouden bij Jachthaven Naarden. Op donderdag 16 mei 2013 arriveerde de eerste boten al in de jachthaven. Op vrijdag kwamen de rest van de boten aan en zelfs zaterdag ook nog. Er werd al direct bij elkaar in de boten gekeken en ideeën opgedaan. Helaas was het weer niet volledig optimaal maar we hebben tenten opgezet en deze verwarmd waardoor het weer een geslaagde bijeenkomst werd. Zaterdag avond hebben we met z'n allen gebarbecued. Op Zondag zijn een aantal leden met de boot van Rob en Betsy (Berozesma) een rondje pampus wezen varen, dit was geslaagd. Een aantal andere leden zijn naar Naarden vesting wezen wandelen. Zondag hebben we een borrel gedronken op een geslaagd weekend! Maandag ochtend vertrokken de meeste boten weer huiswaards.

3 maart 2013
4e droge Waterlandclub bijeenkomst bij Havencafé de Stuurhut (WSV de Gooierhaven) te Huizen

Bijeenkomsten 2012
5 februari
3e droge waterlandclub bijeenkomst bij het scala college.

Pinksterweekend 2012 
De 6e bijeenkomst werd gehouden bij WSV De Gors in Arkel. Op vrijdag 25 mei arriveerden de meeste boten, 1 lid was donderdag al aanwezig. De overige leden kwamen op zaterdag aan. In de loop van de dag kwamen er ook leden met de auto. Vrijwel direct werd er al in de boten gekeken en ideeën opgedaan. 's Avonds hebben we genoten van een heerlijke BBQ.

Op zondag vertrokken de eerste leden weer richting huis. De rest van de leden hebben lekker buiten gezeten en 's avonds hebben we chinees gehaald en nog als afsluiting een borrel gedronken bij Kees en Marianne aan boord.

Op maandagochtend vaarden we gezamenlijk richting de sluis bij Vianen waar iedereen daarna z'n eigen weg volgden.

Op deze bijeenkomst waren aanwezig:
Henk en Bep Heijgen (Wirosa), Theo en Frieda Koenen (Rofesto), Rob en Betsy Smaardijk (Berozesma), Paul en Jeannette Thomas (Rana), Remko, Helen en Daan Mark (Shiva), Kees en Marianne van Doorn (Tessa), Peter en Mariëtte Rietveld (de Roerdomp), Martien en Willy Hakkert (Philipina), Dennis Lookers en Anouck de Groot (Beauty).

Met de auto waren aanwezig:
Michel, Natalie, Sem en Tim Ritmeester (Dollemina), Hans, Esther en Sterre (A je to), Marry en Maggy Hilders (M A M S)

Bijeenkomsten 2011 
6 februari
2e droge waterlandclub bijeenkomst bij watersportvereniging
Rijn en Lek in Wijk bij Duurstede. 

Pinksterweekend 2011
De 5e bijeenkomst werd dit jaar gehouden op de loosdrechtse plassen.
Op vrijdag kwamen de eerste boten aan op de groenstrook van de WSV de Meent.

Zaterdag kwamen de laatste boten aan. Echter wat betreft het weer, deze had wat opstart problemen.

Gelukkig is het weer in de loop van de middag goedgekomen. We zijn met z'n allen een terras op gaan zoeken en hebben hier lekker een menutje genomen, ook hebben we een wandeling gedaan richting het dorp Breukelen waar we allen een ijsje hebben gegeten. Zondag was het weer lekker leden hebben elkaars boten bekeken. Als afsluiting hebben we genoten van een heerlijke BBQ later op de avond een borrel gedronken bij Henk en Bep op de Wirosa. Maandag morgen 8:30 werden de motoren gestart om vervolgens richting de mijndense sluis te varen waar iedereen z'n eigen weg ging.

Op deze bijeenkomst waren aanwezig:
Mark en Nathalie (vage Kennissen), Remko, Helen en Daan Mark (Shiva), Kees en Marianne van Doorn (Tessa III), Arie en Annie de Horde (Ma fierte), Marry, Maggy en Andy Hilders (M A M S), Henk en Bep Heijgen (Wirosa), Fam. Edelenbos (Bird), Paul en Trix v/d Meulen (Beatrix), Peter en Mariëtte Rietveld (de Roerdomp), Dennis Lookers en Anouck de Groot (Beauty).

Bijeenkomsten 2010
In 2010 is de 4e bijeenkomst wederom gehouden op de Vinkeveense plassen, dit keer op eiland 3. Op vrijdag arriveerden de eerste boten en op zaterdag werd er al volop in de diverse boten gekeken en veel ideeen opgedaan.

Op zaterdagavond is er gezellig gebarbecued met elkaar en zondagochtend was er wederom een gezamenlijk ontbijt.

Op zondagmiddag was er een brainstormsessie over de toekomst van de Waterlandclub. Tijdens deze bijeenkomst is er besloten dat er aankomend jaar een tocht wordt gevaren. Tevens in 2011 een droge meeting te houden. Nadere informatie volgt.

Op maandag vertrokken de meeste boten weer naar huis. We kunnen terugkijken op een geslaagd en uiteraard zonnige bijeenkomst.

Op deze bijeenkomst waren aanwezig:

Rob en Betsy Smaardijk, Dennis Lookers en Anouck de Groot, Arie en Annie de Horde, Remko, Helen en Daan Mark, Daniel Wouters en Angela dos Santos, Dennis en Violette Westdorp, Henk en Bep Heijgen, Kees, Marianne en Roy Van Doorn en Peter en Mariëtte Rietveld, Arthur en Evelien, Peter en Annemarie Ouwehand.


22 t/m 24 Mei (pinksterweekend)

Waterlandclub bijeenkomst 
Zondag 14 Februari 2010

1e droge bijeenkomstBoot-holland

Bijeenkomst 2009
In 2009 is de 3e bijeenkomst geweest aan de groenstrook in Katwijk.
Gelukkig hebben we met z'n allen een gezellige bijeenkomst gehad.

De meeste boten kwamen vrijdag aan, er werd al gelijk bij diverse boten gekeken.
Iedereen was in de gelegenheid naar het strand te gaan of heerlijk een rondje te lopen in het centrum, zaterdag hebben we gezamelijk een BBQ gehouden en het weer was super!
Zondagmorgen zijn we gaan ontbijten en rond de middag gingen de eerste boten weer huiswaarts.

Op deze bijeenkomst waren:

Frans Kommers (auto), Dennis Lookers en Anouck de Groot, Arie en Annie de Horde, Remko en Helen Mark, Daniel Wouters en Angela dos Santos, Jeroen en Carla van Huessen, Dennis en Violette Westdorp, Fam. Ouwenhand, Henk en Bep Heijgen en Peter en Mariëtte Rietveld.


Bijeenkomst 2008
In 2008 is de 2e bijeenkomst gehouden in Maarssen langs de vecht.
Het was een gezellige bijeenkomst, de meeste boten kwamen vrijdag in de loop van de dag aan in Maarssen.

Helaas hadden we op zaterdagochtend last van wat regen, maar gelukkig trok dit in de loop van de dag weg en hebben we nog heerlijk kunnen genieten van een gezellig weekend. Overdag had iedereen de gelegenheid om in het centrum van Maarssen te lopen en wat boodschappen te doen voor de BBQ. Deze werd op zaterdagavond gehouden en het was gezellig. Uiteraard werd er ook volop bij elkaars boten gekeken en ideeën opgedaan.

Zondag in de loop van de dag gingen de eerste boten weer richting huis.

Op deze bijeenkomst waren:

Jan van Dijk en Ria Freesen (auto), Dennis Lookers en Anouck de Groot, Arie en Annie de Horde, Remko en Helen Mark, Herman en Ineke van de Tempel, Kees en Jenny Boogaard, Daniel Wouters en Angela dos Santos,  Michel en Nathalie Ritmeester, Pieter en Jeannette Makrakis en Peter en Mariette Rietveld.


Bijeenkomst 2007
De 1e bijeenkomst van de Waterlandclub is gehouden op de Vinkeveense plassen in het weekend van Hemelvaartsdag 19 mei 2007.
Er waren 6 waterland boten tw. 5 type 850 en 1 stuks 750.

Het was een gezellige bijeenkomst, enkele leden hadden ook de moeite genomen om met de auto naar Vinkeveen te komen.
Zaterdagmiddag/avond hebben we een gezellige BBQ gehad.

Het was duidelijk iedereen wilde hier wel een vervolg op hebben, en de plannen werden gemaakt voor een tweede bijeenkomst.

Op deze bijeenkomst waren:

Dennis Lookers (auto), Ciska Goossens (auto), Jeroen en Carla van Huessen (auto), Willem en Wilma Paap (auto), Michel en Nathalie Ritmeester, Joop en Miep Ritmeester, Arie en Annie de Horde, Remko en Helen Mark, Cock en Anita van der Helm en Peter en Mariëtte Rietveld.

Klik hier om de foto's te bekijken.

Bijeenkomst 2010

 

De 4e bijeenkomst is dit jaar wederom gehouden op de Vinkeveense plassen, dit keer op eiland 3. Op vrijdag arriveerden de eerste boten en op zaterdag werd er al volop in de diverse boten gekeken en veel ideeen opgedaan.

Op zaterdagavond is er gezellig barbecued met elkaar en zondagochtend was er wederom een gezamenlijk ontbijt.

Op zondagmiddag was er een brainstormsessie over de toekomst van de Waterlandclub. Tijdens deze bijeenkomst is er besloten dat er aankomend jaar een tocht wordt gevaren. Nadere informatie volgt.

Op maandag vertrokken de meeste boten weer naar huis. We kunnen terugkijken op een geslaagd en uiteraard zonnige bijeenkomst.

 

Op deze bijeenkomst waren aanwezig:

Dennis Lookers en Anouck de Groot, Arie en Annie de Horde, Remko, Helen en Daan Mark, Daniel Wouters en Angela dos Santos, Dennis en Violette Westdorp, Henk en Bep Heijgen, Fam. Van Doorn en Peter en Mariëtte Rietveld.